*όπου ''Ενός'' στα αρχαία ελληνικά σημαίνει ''άνθρωπος''. Έν=Ένα=One=Ο.Ν.Ε.=Ο.Η.Ε=UN=Γυνή=Οίνος=Venus/Αφροδίτη.

Η ''Πλειοψηφία του Ενός'' δεν αναφέρεται μόνο στο γεγονός ότι στην ζυγαριά της οικονομίας οι πολλοί βουλιάζουν και ο ένας διασώζεται αλλά, επιπροσθέτως, σημαίνει ότι αυτός ο ένας (1) άνθρωπος διασώζει κυρία και έλκει το πλοίο της κυβέρνησης, τον κύβο που ερρίφθη και βυθίζεται (όπως ακριβώς σε μιαν ζυγαριά όπου η μάζα των πολλών χάνεται λόγω του βάρους). Η βάση της ερευνητικής μεθόδου στηρίζεται στην διαδικασία λήψης αποφάσεων κατά πλειοψηφία και την έκδοση αποτελεσμάτων μετρήσεων, ερευνών, ψηφοφορίας, εκλογής στα Ευρωπαϊκά Συμβούλια και στις Συνόδους Κορυφής της Ε.Κ. που διασώζουν μιαν χώρα -άνευ δικαιώματος αρνησικυρίας (βέτο)- από την ανισορροπία του Δημοσίου και από το “φούντο” του ταμείου της, δηλ. το Δ.Ν.Τ., με βάση τον Μηχανισμό Συναλλαγματικών Ισοτιμιών του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Συστήματος και το εσωτερικό δίκτυο INNERNET πληρωμής της εργασίας των Ελλήνων κατ' οίκον: είναι το μοναδικό οικονομικό και τραπεζικό σύστημα στον κόσμο που λειτουργεί ως ραδιο-τηλεοπτικό κανάλι θετικών ειδήσεων και νέων μέσω προγραμμάτων και ταινιών με σκοπό την επικοινωνία με το κοινό. Αφενός χρησιμεύει ως Τράπεζα (Data Bank) πληροφοριών, δεδομένων και αίματος με προσωπική περιουσία 300 τρις Φοινίκων και αφετέρου βασίζεται στους θεσμούς της Ελεύθερης Οικονομίας ("Free Market"), στην απόλυτη τραπεζική πίστη, στο επιτόκιο Labor και στο ελληνικό νόμισμα οίκου (I.Q., συμβολική ονομασία για τον Φοίνικα, ο οποίος είναι το νόμισμα των Ελλήνων που αγαπούν την πατρίδα τους, που γνωρίζουν επαρκώς αρχαία και νέα Ελληνικά, Λατινικά, Αγγλικά, Γαλλικά κ.τ.λ., αγαπούν την έντεχνη μουσική, ελληνική και ξένη, και την ίδια την Τέχνη ενώ, με βάση την κατά κεφαλήν καλλιέργεια του Α.Ε.Π. αποτελεί την πλέον ανθούσα οικονομία στην Ευρώπη). Πρόκειται για μιαν νομισματική μονάδα που χαμηλότερη από αυτήν στον κόσμο σε αξία πλούτου δεν υπάρχει διότι πρωτίστως η νοημοσύνη και το νόμισμα των πολιτών που την χρησιμοποιούν δεν υποτιμάται ΠΟΤΕ: ειδικότερα, στηρίζεται στο νόμισμα της Αναγέννησης -ο Φοίνιξ- με βάση την ρήτρα E.C.U., δηλαδή 1 Φοίνιξ=3 Δολλάρια ενώ το Ευρώ υπολογίζεται με βάση τις συναλλαγματικές ισοτιμίες των υπολοίπων νομισμάτων με βάση το E.C.U., το E.C.U. όμως υπολογίζεται ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

H ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

H ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΚΡΗΞΗ
ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΛΓΙΝ
Το Πανόραμα του B.B.C. και ο Διαστημικός Σταθμός των Αστέρων
Γράφει ο δημοσιογράφος Χρήστος Π. Παπαχριστόπουλος
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΤΟΥ "Intelligence Squared" ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 384 ΥΠΕΡ-125 ΚΑΤΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΕΝΙΩΝ ΚΟΡΜΙΩΝ
TA ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ
H Υπηρεσία Πληροφοριών του Συμβουλίου Αντίστασης (Council of Resistance Intelligence Service C.R.I.S.) του Ο.Η.Ε. δίνει σήμερα στην δημοσιότητα –με την χρήση των πηγών της τράπεζας δεδομένων του λειτουργικού της συστήματος– τα οικονομικά και πληροφοριακά στοιχεία που αντλούνται από την διεθνή ειδησεογραφία και τεκμηριώνουν απολύτως το αίτημα της Νέας Ελληνικής Δημοκρατίας για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνος στην Ελλάδα.
Όπως έχει γνωστοποιηθεί, εδώ και λίγες ημέρες στην Βόρειο Θάλασσα διαδραματίζεται ένα πυρηνικό θρίλερ: κοντά στο Αμπερντήν, η Πλατφόρμα Elgin της πετρελαϊκής εταιρείας ΤΟΤΑL υφίσταται μιαν διαρροή (leak) η πηγή της οποίας –σύμφωνα με τους ειδικούς– πρόκειται να πάρει 6 μήνες για να εντοπιστεί. Το θέμα, όμως, λύνεται μέσω της έρευνας στις πηγές πληροφοριών της τρέχουσας ειδησεογραφίας και, ειδικά, από το προγραμματισμένο πυρηνικό πρόγραμμα της Βορείου Κορέας και την Σύνοδο στην Σεούλ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΖΥΓΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ FOCUSHIMA ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ, ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΛΓΙΝ (αλλά και με το σπάσιμο των μαρμάρων έξω από την Ελληνική Βουλήτον Φεβρουάριο του 2012 -μάλιστα, η τελετή κηδείας των αδελφών Χριστοφόρου από την έκρηξη στο Ζύγι μεταδόθηκε στην Ελλάδα χωρίς να ακουστεί ο Ελληνικός Εθνικός Ύμνος που ψαλλόταν στην Κύπρο και, στην ουσία, είναι ο κρότος της έκρηξης βίας στην Αθήνα που τραυμάτισε τότε τον δημοσιογράφο Μιχάλη Κυπραίου).
Η αποκάλυψη της πηγής για την διαρροή στην Πλατφόρμα Έλγιν μεταξύ Νορβηγίας, Αγγλίας και Δανίας –κάτω από το τρίγωνο που σχηματίζεται υπάρχει ολόκληρη δεξαμενή (think tank), όπου έχει γίνει η σχετική γεώτρηση– συνδέεται με ένα σύνολο γεγονότων που συνθέτουν την πλήρη και απόλυτη τεκμηρίωση για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνος στην Αθήνα. Είναι, άλλωστε, προφανές ότι δεν υπήρξε ποτέ κανένας Λόρδος Έλγιν που πήρε, όπως αναφέρει ο μύθος, μια από τις έξη Καρυάτιδες στο Λονδίνο: η φράση «Lord Elgin» είναι στην ουσία σύνθετη από την λέξη «Lord» που σημαίνει «ο Κύριος» και την λέξη «ΕΛΚΕΙΝ», απαρέμφατο που αναφέρεται στην έλξη που ασκεί ο Κύριος για την σωτηρία των ανθρώπων από τα βάθη στα οποία έχουν βυθιστεί –ή, επίσης, σημαίνει «Έλλην».
Από ειδησεογραφικής πλευράς:
Η διαρροή (leak) αυτή στην Πλατφόρμα Elgin –όπως αποκαλύπτεται από την Υπηρεσία Πληροφοριών του Συμβουλίου Αντίστασης (Council of Resistance Intelligence Service C.R.I.S.) του Ο.Η.Ε. συνδέεται με την Σύνοδο του Συνασπισμού (League) των Αραβικών Κρατών και με την διαρροή των πιο σημαντικών γεγονότων (key facts) του προϋπολογισμού του 2012 από την Επιτροπή Θησαυροφυλακίου (TREASURY COMMITTEE) της Βρεττανικής Κυβέρνησης. Τα στοιχεία αυτά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής, «δημοσιεύθηκαν εκ των προτέρων και όχι εις ένδειξιν ζωντανής μνήμης» («published in advance than in living memory»). Δημιουργείται, άρα, το ερώτημα: ποιά και ποιών είναι αυτή η «ζωντανή μνήμη»;
Η απάντηση πηγάζει από την μελέτη της ειδησεογραφίας: στο Westminster όπου υπάρχει ο μέγας Καθεδρικός Ναός γίνεται σε λίγες ημέρες, στο μέλλον, αναμνηστική τελετουργία για την αποκάλυψη των αγαλμάτων του Λόρδου James Callaghan και του Σερ Edward Heath και συνδέεται με μιαν απόφαση που ελήφθη για την απόσυρση των ελέγχων τιμών στην Αλληλογραφία της Βασίλισσας της Αγγλίας (Lifting Price Controls of Royal Mail). Επιπλέον, αποκάλυψη των λίθων αυτών («unveil of stones») σχηματίζει, ακριβώς, το δακτυλίδι (RING) όπου σχηματίζεται το πέτρωμα («rock formation») της Πλατφόρμας Έλγιν (γνωστό και στην φιλολογία ως «ΑΘΗΝΑ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΕΤΡΑ ΣΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ενώ στην ειδησεογραφία αναφέρεται ως το «ΡΟΖ ΔΙΑΜΑΝΤΙ» με την ονομασία RIO TINTO). Είναι το ίδιο πετράδι, δαχτυλίδι, αλυσίδα ή ring για το οποίο κατηγορήθηκε στην Γαλλία ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και συνδέεται με την απαγόρευση του βίντεο της Τουλούζ από τον Σαρκοζύ! Η επίθεση αυτή, όμως, από τον Μωάμεθ Μέρα –όπως υποδηλώνει και το όνομά του– έγινε την ίδια ημέρα με την ταφή του ηγέτη των Κοπτικών Χριστιανών και την ομιλία της Βασίλισσας της Αγγλίας και συνδέεται με την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου από τον Μωάμεθ Άτα.
Την είδηση περί των πετρελαιοπηγών της Πλατφόρμας Έλγιν έρχεται να συμπληρώσει η πληροφορία περί της προσπάθειας σχηματισμού ενός Μόνιτορ από τον Ο.Η.Ε. (U.N. MONITOR). Στις πετρελαιοπηγές υπάρχουν εγκατεστημένα εργοστάσια φυτών (PLANTS) και ολόκληροι πυρηνικοί σταθμοί (STATIONS).
Ακόμα μεγαλύτερη σημασία έχει, όμως, η πληροφορία ότι το Πάνελ των Κοινοτήτων Θυμάτων από Εξεγέρσεις (Riots, Communities and Victims Panel) ταυτοποίησε τα στοιχεία –σύμφωνα με μιαν ανεξάρτητη έρευνα– που αποκαλύπτουν 500.000 λησμονημένες οικογένειες στην Αγγλία. O αριθμός αυτός «κλειδώνει» με την πληροφορία ότι η Τράπεζα Βίου του Ηνωμένου Βασιλείου (U.K. Biobank) ανοίγει σε λίγες ημέρες τις πύλες της προς τους επιστήμονες και ερευνητές για την μελέτη των δεδομένων που έχει αποθηκεύσει για 500.000 ανθρώπους. To άνοιγμα των μνημείων ή τάφων, στην ουσία, των Λόρδου Κάλλαχαν και Σερ Χηθ (εξ ου και Heathrow) συνδέεται με τα μάρμαρα ή γλύπτες του Παρθενώνος.
Με την εφαρμογή των δεδομένων της τράπεζας Biobank, διατηρούνται τα όργανα δωρητών που θέλουν να μεταμοσχευθούν (όπως τα λεγόμενα PIP Breast Inplants και την οργάνωση NHS) ενώ με τα προγραμματισμένα τεστ του λεγομένου Viaspan ελέγχεται και η ύπαρξη βακτηρίων (η λέξη στα αρχαία ελληνικά σημαίνει «ράβδος», «μπαστούνι», «σκήπτρο»). Πρόκειται για οικογένειες ανθρώπων που πέθαναν ύστερα από έκθεση σε ASBESTOS (η ελληνική λέξη «ΑΣΒΗΣΤΟΣ») ως αποτέλεσμα πολιτικών που χρονολογούνται από το 1940 (βάσει αποφάσεως του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Ηνωμένου Βασιλείου). Αυτές τις ημέρες, εξάλλου, έγινε στις Η.Π.Α. και η πρώτη επιτυχής, πλήρης μεταμόσχευση προσώπου (του Richard Norris στο Πανεπιστήμιο του Μαίρηλαντ). Επίσης, στο περιοδικό ΦΥΣΗ/NATURE δημοσιεύθηκαν δεδομένα με γενετικό προφίλ από Αμερικανούς, Άγγλους και Ευρωπαίους ερευνητές. Άρα, το συμπέρασμα από αυτήν την διασύνδεση είναι ότι τα στοιχεία για τα άτομα αυτά επιβεβαιώνουν ότι η εργασία του Riots, Communities and Victims Panel και της Biobank αναφέρεται στο ίδιο πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα αυτό, άλλωστε, εντάσσεται στα πλαίσια του σχεδίου GPS το οποίο περιέχει τις προτάσεις του Συμβουλίου Υπουργών των Κοινοτήτων για την ένωση όλων (G.P.S. plan for Community Sentences in electronic tracking) από έναν σχεδιασμό αποφάσεων με θέματα-κλειδιά (key-theme in planning decision) με σκοπό τον ηλεκτρονικό εντοπισμό.(Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το λεγόμενο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γνωστό ως Κ.Π.Σ. το οποίο, στην Αγγλία ονομάζεται "Crown Prosecution Service" C.P.S.!!!).
Αυτή η πληροφορία αφορά, ειδικότερα, τα σχέδια της λεγόμενης «COURT T.V και του καναλιού HS1 CHANNEL να επιτρέψει την είσοδο καμερών της τηλεόρασης στα δικαστήρια της Αγγλίας. Έως τώρα, υπάρχει απαγόρευση μετάδοσης προκειμένου, όπως αναφέρεται επισήμως, να προωθηθεί η κατανόηση των προτάσεων της δικαιοσύνης («to boost public understanding of justice sentencing»). Είναι, ακριβώς, ο λόγος για τον οποίον απαγορεύθηκε η μετάδοση εικόνων από την Γαλλία και το βίντεο της Τουλούζ μεταδόθηκε μόνον από το «καταραμένο» κανάλι του Κατάρ! Ο συμπληρωματικός λόγος είναι ότι αυτό το βίντεο συνδέεται με τις κατηγορίες κατά του Ντομινίκ Στρως-Καν περί συμμετοχής του, ως επικεφαλής του Δ.Ν.Τ., σε αλυσίδες («ring») πάρτυ ή κομμάτων («parties»).
Αυτά ισχύουν εισαγωγικά.
Σε δεύτερο πλάνο, τα εκρηκτικά αυτά ζητήματα τίθενται προς εξέταση υπ’ όψιν του προέδρου των Η.Π.Α Οbama, ο οποίος δήλωσε ότι «η πράξη είναι το κλειδί». Για τον ίδιο λόγο, γίνεται η Σύνοδος των ηγετών του κόσμου για την Πυρηνική Ασφάλεια. Το κοινό ανακοινωθέν («JOINT COMMUNIQUE») που εκδόθηκε κάνει λόγο για «εξασφάλιση ευαίσθητου πυρηνικού υλικού» και «θανάσιμη απειλή». Για τον ίδιο λόγο, γίνεται και ο σχεδιασμός του Σχεδίου Ανάν από τον Ο.Η.Ε. και τον Συνασπισμό των Αραβικών Κρατών στην πρωτεύουσα του Περσικού Κόλπου. Ο Ανάν δήλωσε ότι για την συνένωση όλων των κομμάτων «η ολοκλήρωση είναι το κλειδί».
Το σχέδιο Ανάν εντοπίζεται σε 6 σημεία –τα οποία θα δούμε και εμείς στο κείμενο αυτό– και μπορεί να συνδυαστούν με τις 6 Καρυάτιδες. Σε συνδυασμό με όλα τα άνωθεν, προωθείται η λύση της παρακολούθησης από τον Ο.Η.Ε. (U.N. MONITOR).
Το πρόγραμμα αυτό συνδέεται με την προγραμματισμένη εκτόξευση από την Βόρειο Κορέα δορυφόρου που θα τεθεί σε τροχιά. Όπως αναφέρεται, οι δορυφορικές εικόνες εμφανίζονται –σύμφωνα με τις πληροφορίες– να δείχνουν ότι συνεχίζονται τα έργα για την εγκατάσταση του site των πυρηνικών και ότι βρίσκονται σε εξέλιξη. Ως προς την πτυχή αυτή, ενδιαφέρον παρουσιάζει η μελέτη του θέματος της Επιτροπής IPC η οποία, όμως, συνδέεται με το ΙΤV και διαστημικό το πρόγραμμα ATV και, μέσω αυτού, με το Β.Β.C. και ολόκληρο τον κόσμο! Ειδικότερα:
Η Επιτροπή IPC (INDEPENDENCE POLICE COMPLAINTS) είναι το σώμα που επιβλέπει το σύστημα παραπόνων της αστυνομίας με επικεφαλής την Jane Furniss. Από αυτό το σώμα –που συνδέεται με τους Βρεττανούς δημοσιογράφους– έχει ξεκινήσει η προβολή βίντεο που αποκαλύπτει λεπτομέρειες για διάφορες υποθέσεις. Ζητείται, επίσης, η αλλαγή του νομικού καθεστώτος της Αγγλίας. Στην Αγγλία, αποκαλύφθηκε ότι από τα γραφεία του Επιτελείου (HEADQUARTERS) της αστυνομίας εκλάπη cash το οποίο ήταν αποθηκευμένο σε ασφάλεια ως τεκμήριο. Επίσης, υπήρξε μια έκρηξη βόμβας «που είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα» και εξερράγη μερικώς! Αυτά προκύπτουν από την έκθεση Bradford και από την επικεφαλής, καπετάνιο του Βασιλικού Σώματος Λογιστικής με το χαρακτηριστικό όνομα Lisa Head. Ακόμα, διετάχθη εσωτερική έρευνα στην αστυνομία –η οποία ζήτησε την κάλυψη του θέματος από τον Τύπο– για τα μηνύματα της Milly Dowler και το θέμα συνδυάστηκε με μιαν φήμη περί συνωμοσίας του εκδότη James Desborough για προσπάθεια υποκλοπής («hacking») των τηλεφώνων και επικοινωνιών μιας ολόκληρης εφημερίδας. Μάλιστα, ο επικεφαλής Επικοινωνιών της Μητροπολιτικής Αστυνομίας (Press Communications Chief) παραιτήθηκε επειδή ανέθεσε εργασίες σε μιαν εταιρεία Δημοσίων Σχέσων (PR) μέσω των ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (NEWS OF THE WORLD). Το ζήτημα συνδέεται με το σύνολο των εταιρειών του Merdoc και των ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (NEWS OF THE WORLD). Επίσης, ένα ντοκυμανταίρ που φέρει τον τίτλο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ B.B.C.» κατηγόρησε την NEWS CORP. ότι επέτρεψε στις εταιρείες Ψηφιακών του ITV DIGITAL να παράσχουν δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες!
Η πληροφορία συνδέεται με την είδηση ότι το αυτόματο ρομποτικό πλοίο ATV στην πλατφόρμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού προσπαθεί να βρει τον σταθμό σε τροχιά και να κάνει τις απαραίτητες διασυνδέσεις ώστε να αποκαλύψει λεπτομέρειες εικόνων δισεκατομμυρίων αστεριών –όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον (δεν είναι τυχαίο ότι παραιτήθηκε πρόσφατα ο πρωθυπουργός της Σουηδίας ενώ υπήρξαν φήμες για εμπλοκή μιας Σουηδικής εταιρείας –νομίζω, λέγεται Swissport– σε προγραμματισμένη επίθεση το Πάσχα στο αεροδρόμιο του Έσσεξ). Για τον ίδιο λόγο, εκδηλώθηκε πρόβλημα σε ολόκληρη την πτήση 191 των Η.Π.Α. από τον καπετάνιο του πληρώματος, σύμφωνα με ντοκουμέντα που εμφανίστηκαν στην διαδικασία της δικαστικής ετυμηγορίας.
ΟΜΩΣ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΤΟΥ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ" το οποίο κλείνει σε λίγες ημέρες 100 χρόνια από την βύθισή του το 1912!
Για να «κλειδώσει» το θέμα, αναφέρω ότι ο ιδρυτής της ΑΜΑΖΟΝ ανακάλυψε προσφάτως τις μηχανές F1 του προγράμματος ΑΠΟΛΛΩΝ από το οποίο προκύπτει μια κολοσσιαία εικόνα του Γαλαξία μας. Επισημαίνω ότι η λειτουργία ενός μικροσκοπίου μοιάζει απολύτως με την λειτουργία ενός τηλεσκοπίου ή αυτομάτου όπλου και συνδέεται με την αστρονομική έρευνα εφόσον στο σημείο της «σκανδάλης» τεθεί η υδρόγειος σφαίρα. Κατόπιν, με την βελόνα γίνεται η άντληση υδάτων (γεώτρηση) από αγγεία στο σύμπαν ή στον βυθό της θάλασσας.
Το σύνολο αυτών των δεδομένων και πληροφοριών έρχεται και «δένει»: 1) με την Σύνοδο των Ρεπουμπλικάνων υπό τον Νιου Κινγκκρις στο Χιούστον των Η.Π.Α. Η Σύνοδος έχει ως σκοπό την ανάδειξη του ονόματος του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την προεδρία των Η.Π.Α.
2) με την ανακοίνωση από τον Υπουργό Σχεδιασμού της Αγγλίας Greg Clark περί μεταρρύθμισης του παλαιού συστήματος σχεδιασμού της Αγγλίας προκειμένου να προωθηθεί η ανεύρεση εργασίας («boost jobs»), με την ανακοίνωση περί παραχώρησης ΝΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ από το Γραφείο Οίκου (Home Office), με την ανακοίνωση του Γραφείου Οίκου (Home Office) περί ελέγχων-κλειδιών στις βίζες των φοιτητών («students visas key controls») και με την συζήτηση όλων αυτών των σχεδίων από την λεγόμενη Πολιτική Επιτροπή ΚΟΜΠΡΑ (civil Committee COBRA).
3) με την ανακοίνωση της οικονομικής καταστροφής του βρεττανικού οίκου Lloyds στην insurance market.
4) με τον θάνατο του Βασιλιά της χώρας TONGA, George Typou.
5) Το πιο ουσιαστικό είναι, όμως, η Σύνοδο στην Ακτή Ελεφαντοστού των ηγετών της Δυτικής Αφρικής. Οι ηγέτες έχουν δώσει τελεσίγραφο (ULTIMATUM) στην στρατιωτική χούντα (COUP JUNTA) στο κράτος του Mali. Το τελεσίγραφο μεταδόθηκε τηλεοπτικά και ανακοινώθηκε δημοσίως, ζητώντας ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΑΛΙ KAI ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Ζητείται, συγκεκριμένα, ελευθερία κινήσεως και λόγου των πολιτών.
6) Αυτό εξηγεί και γιατί στην Ιρλανδία προκηρύχθηκε δημοψήφισμα «REFERENDUM» για την Οικονομική Πολιτική της Ε.Ε. (δεν συμφώνησαν, ωστόσο, οι Η.Π.Α. και η Τσεχία).
Σημειώνεται, ακόμα, ότι όλα τα οικονομικά στοιχεία αυτών των ερευνών βασίζονται σε επίσημους αριθμούς του Γραφείου Στατιστικής («Office for National Statistics») και έχουν σκοπό την χρήση τους από την Διεθνή Αγορά Οικονομικών Δεδομένων («International Data Financial Markets»). Ως προς το γραφείο Εθνικής Στατιστικής της Αγγλίας (Office for National Statistics) προστίθεται ότι οι φιγούρες που παρουσιάζει χαρακτηρίζονται ως «εκρήξεις βόμβας»/«boom boosts».
Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνονται και από την Αμερικανική Ομοσπονδία Τίμιας Εργασίας (U.S. Fair Labor Association) αλλά –το κυριότερο– και από την Υπηρεσία Νέων Ενωμένου Τύπου (πρόκειται για το γνωστό Πρακτορείο «The Associated Press Agency»). Τέλος, όλα αυτά τα στοιχεία εξετάζονται από την Υπηρεσία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε. (U.N. Human Rights Watch) και από Υπηρεσίες Υγείας με βάση τον λεγόμενο «Δείκτη Μαζών Σώματος» («Body Mass Index»). Επιπλέον, το πρόγραμμα για την μελλοντική ανάπτυξη μέσω μιας ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ (DEVELOPMENT BANK) σχεδιάζεται να βασιστεί στο μοντέλο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (WORLD BANK).
Τέλος, από την έρευνα των πηγών και των οικονομικών δεδομένων που αντλήθηκαν από την Τράπεζα Δεδομένων (Data Bank) της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Συμβουλίου Αντίστασης του Ο.Η.Ε. (Council of Resistance Intelligence Service C.R.I.S.) εντοπίστηκε ότι στους κύκλους της Βρεττανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών λέγεται χαρακτηριστικά ότι «ένα ανεξάρτητο ίδρυμα έχει ανακαλύψει σημαντικά προς έκδοσιν θέματα εν μέσω των πρακτικών της εργασίας». Με το θέμα αυτό συνδέεται η πληροφορία από την εφημερίδα «ΕΠΙΣΤΗΜΗ/Science» ότι τα τελευταία χρόνια πλήττεται η παραγωγή των βασιλισσών-μελισσών καθώς και η ικανότητα πλοήγησής τους (είναι ο γνωστός «χορός των μελισσών»). Το θέμα, προφανώς, συνδέεται με την φύση και την έρευνα περί των εργοστασίων, των σταθμών και των πηγών της φύσεως –και, στην ατομική επιστήμη, με την έρευνα πεδίου. Ο Πλάτων έλεγε ότι «τ’ αστέρια είναι γλυπτά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου